Projektihallinta aineistosta asennukseen.

Avustamme tuotevalinnoissa ja aineistotöissä sekä toteutamme tuotteiden asennuksen arkkitehtisuunnitelman mukaisesti aina laajoista uudishankkeista pienempiin saneerauskohteisiin.

Asennukset

Meillä on oma, kokenut asennustiimi, joten projektinne ovat luotettavissa käsissä. Tiedämme miten työmailla toimitaan ja kannamme vastuun projektin etenemisessä sovitulla tavalla. Varmistamme aina työturvallisuuden asianmukaisesti kohteissa joissa olemme mukana.

 

Aineistot

Moniosaajien joukko valmiina palvelukseesi. Tarvittaessa voimme tehdä koko aineistotyön. Meiltä löytyy rautaisia aineisto-osaajia Adobe-ohjelmiin. Annamme myös suunnittelua varten mielellämme ohjeita hyvään tiedostomuotoon. Tulostuspuolelle on hyvät ohjeet esimerkiksi riittävästä resoluutiosta suurkuvatuotantoon.

 

Tulostus, jyrsintä ja leikkaus

Kun sinulla on idea, me mietimme miten se toteutetaan!

Tuotannon laadukas ja kestävä tulostusjälki toteutuu monelle eri levymateriaaleille aina sisustusmateriaaleista ulkotilojen vaativiin tarpeisiin. Akryylit, metallit, puulajit ja akustoivatmateriaalit, leikkautuvat ja taipuvat mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin. Työstöt kuten jyrsinnät, taivutukset, muotoonleikkaukset ja puuterimaalaus toteutetaan aina yksilöllisesti arkkitehtisuunnitelmien mukaisesti.

Verstastyöt ja maalaus

Voimme ylpeästi todeta että meiltä onnistuu lähes mikä vaan. Meillä on Petikossa pulverimaalaus sekä katalyyttimaalaus. Meiltä löytyy ammattipuuseppiä ja metallimiehiä. Tilojemme uumenissa sijaitsee todellinen käsityökeidas, josta Joulupukkikin on kateellinen : )